Vrijwilliger Worden?

Lijkt het je leuk om ook een bijdrage te leveren aan ANWB AutoMaatje? Dat kan! We zoeken de volgende vrijwilligers:

Chauffeur
Doe je graag iets voor een ander en heb je de beschikking over een eigen auto? Meld je dan aan als vrijwilliger en vervoer minder mobiele plaatsgenoten met je eigen auto. Het is dankbaar en gezellig werk en je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je wilt rijden.
Als een deelnemer een rit aanvraagt, dan wordt deze gekoppeld aan een chauffeur. Als chauffeur word je hierover gebeld. Als je op het gevraagde moment kunt rijden, dan krijg je via de mail de details van de rit. Je haalt de deelnemer op het afgesproken moment op en brengt deze na afloop thuis. Onderweg heb je een praatje en als het nodig is, help je je passagier. Bijvoorbeeld met het doen van boodschappen of meelopen naar de bestemming.
Je krijgt als vrijwilliger een vergoeding van € 0,35 per kilometer plus eventuele parkeerkosten, die de deelnemer na afloop van de rit direct aan jou betaalt. Je auto is APK-gekeurd en heeft minimaal een WA-verzekering met inzittendendekking. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en een geldige VOG verklaring (of bent bereid die aan te vragen).
Heb je interesse om vrijwilliger te worden voor AutoMaatje Best of wil je hier meer over weten? Stuur ons een berichtje en we nemen graag contact met je op: automaatjebest@gmail.com

Matchmaker
Wil je je op een andere manier inzetten voor AutoMaatje Best? We hebben ook vrijwilligers nodig die de aangevraagde ritjes plannen. Als matchmaker heb je met mensen te maken die je blij mag maken.
Tijdens de openingsuren kunnen deelnemers bellen om een rit aan te vragen en gelijk een praatje te maken. Je koppelt de aanvraag met hulp van een datasysteem aan een chauffeur. Je belt de chauffeur en als deze akkoord is, bevestig je dit aan de deelnemer. Daarnaast houd je contact met vrijwilligers en deelnemers en beantwoord je eventuele vragen.
Heb je interesse om vrijwilliger te worden voor AutoMaatje Best of wil je hier meer over weten? Stuur ons een berichtje en we nemen graag contact met je op automaatjebest@gmail.com

Documenten t.b.v. vrijwilligers

Als begeleidend vervoerder (chauffeur) bent u niet aan vaste tijdstippen gebonden,
maar komt u alleen in actie wanneer het u schikt.
Interesse? Vul bijgaand contactformulier in.

De mensen die u uw hulp aanbiedt, zullen u dankbaar zijn.